Sajtó Meghívó - Több, mint 800 résztvevővel kerül megrendezésre az ALDE párt ez évi kongresszusa, Budapesten, 2015. november 19-21-e között | ALDE Party

If this message is not displaying properly, please click here

ALDE Party press release
16/11/2015

Liberálisok és Demokraták Szövetsége Európáért (ALDE) 2015. november 19. és 21. között Budapesten, a Sofitel Chain Bridge és az Intercontinental Hotelekben fogja megrendezni éves kongresszusát, melynek keretében több mint 800 vendég érkezik a magyar fővárosba.

A „Szabadságért” jelmondat keretében megrendezett esemény földrészünk minden pontjáról hozza össze a résztvevőket, mely a több száz személyből álló tagpárti képviseletek, pártvezetők és európai döntés hozók mellett, számos partner szervezetet, támogatókat, sajtó küldöttségeket és egyéb meghívott személyeket is vendégül lát.

A kongresszuson az ALDE új elnökségi választásokat is fog tartani. Az elnöki tisztség betöltésére a két jelölt Siim Kallas (Reform Párt, Észtország) és Hans van Baalen (VVD, Hollandia), akikről, továbbá az alelnökségi posztokra jelöltekről, itt olvashat bővebben: http://goo.gl/QcZUpD

A sajtótájékoztató november 20-án, pénteken, 15:30 és 16:00 óra között lesz megtartva a Sofitel Lánchid Hotel „Bellevue I” elnevezésű termében, melyen a következő személyek fognak nyilatkozni:

  • Sir Graham Watson, az ALDE párt jelenlegi elnöke
  • Miro Cerar, Szlovénia miniszterelnöke
  • Anne Brasseur, az Európa Tanács Parlamentáris Gyűlésének elnöke

A média képviselőinek a sajtótájékoztatón való részvételhez kötelező az interneten regisztrálnia az alábbi címen: http://goo.gl/mTIutD. A regisztráció határideje november 17-e, kedd, reggel 9 óra. A határidő után beérkező regisztrációk esetében nem tudjuk garantálni a hozzáférés megadását.

A helyszínen minden újságírónak és sajtó stábtagnak kötelező a szervezők által számukra kiállított személyazonosító jelvényt az esemény teljese időtartalma alatt magukon viselni.

A kongresszus programjáról részletes tájékoztatást itt találhat: http://goo.gl/uHqhgb.

Szervező: ALDE párt (@ALDEparty) #ALDECongress

Időpont: 2015. november 19-21

Helyszín: Sofitel Chain Bridge Hotel (Széchenyi István tér 2) és Intercontinental Hotel (Apáczai Csere János utca 12-14), Budapest, Magyarország

ALDE Party press release FlickrTwitter Facebook Twitter ALDE Party Website